Passa al contingut principal

Apadrinament lector P5 - 3r ESO


Àlbum de fotos


Els alumnes de 3r d'ESO continuem amb l'ApS....i avui hem començat l'Apadrinament Lector amb els nens i nenes de P/5.


Aquest matí els alumnes de 3r d'ESO, convertits en padrins i padrines de lectura,  hem anat a les classes de P/5 on ens esperaven els nostres fillols i filloles, per poder-nos conèixer i poder començar la nostra tasca lectora.


3rB ESO hem apadrinat P/5A, i 3rA ESO hem apadrinat P/5 B.


Totes les nenes i nens ens esperaven a les classes amb molta il·lusió i les tutores de P/5, la Montse Esteve i la Cira Gómez, ens anaven cridant pels nostres noms i ens anaven presentant....els més petits els feia molta gràcia de saber que nosaltres els ajudaríem a aprendre a llegir...i la veritat és que nosaltres estem molt emocionats de poder-ho fer.


Ens hem pogut fer fotografies els padrins i padrines amb les filloles i fillols i també hem sortit al pati per poder fer-nos una fotografia tots junts.


Després hem tornat a la classe i ha començat la nostra tasca...ha començat l'Apadrinament Lector. Cadascuns dels alumnes de P/5 tenia un llibret-dossier elaborat per les seves tutores amb fitxes didàctiques per aprendre a llegir i relacionar.


De sobte s'ha fet un gran silenci a les classes i solament se sentien les veuetes de les nenes i nens de P/5 repetint sons i paraules...ha estat increïble amb quin interès ho feien tots i totes.


Quan ha acabat la sessió ens hem abraçat...ens hem acomiadat fins la propera setmana.


Quan hem tornat a la classe hem fet la primera valoració...i tots hem coincidit ...que ser professor dels més petits és molt difícil....perquè ho estan aprenent tot per primera vegada....i ensenyar aquests coneixements costa molt.

Ens ha agradat moltíssim de fer de Padrins i Padrines amb la lectura...i hem pogut observar que n'hi ha de molt decidits, de molt juganers, de molt tímids...però que tots...tots.... estaven molt contents que fóssim els seus padrins i padrines.

ENTRE  TOTS  TRANSFORMEM  L'ESCOLA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els alumnes de P5 i 3r d'ESO hem rebut els certificats ApS

Àlbum de fotos Aquest matí, la Montse Font, directora de l'escola, ens ha lliurat els certificats d'ApS a tots els alumnes de P5 i de 3r d'ESO. Com tots sabeu, durant aquest curs, els alumnes de 3r d'ESO hem fet l'apadrinament lector amb els alumnes de P5. Junts hem treballat la lectura, el dibuix i hem fet un dossier de fitxes que havien preparat la Montse i la Cira, les tutores de P5. Al mateix temps, dos alumnes del curs de 3r d'ESO, la Míriam i el Jordi han fet l'ApS en el programa "Anem per feina", el Jordi ajudant en treball administratiu i la Míriam ajudant els alumnes de 2n de primària  que han anat a piscina. Durant tot el curs tothom hem vist com els alumnes de P5 milloraven moltíssim la seva lectura, però sobretot ens hem fet amics. Avui ens han lliurat a cadascun de nosaltres, alumnes de P5 i de 3r d'ESO els certificat que demostra que hem treballat plegats, amb esforç i alegria. Després del lliurament de

Braçalets Solidaris per a Angola

Avui, 10 de gener,  els alumnes de 1r i 2n d'ESO hem fet Braçalets Solidaris per als nens de l'orfanat KUIELELA de Malanje (Angola). Aquest matí cadascun de nosaltres hem rebut un sobre que portava escrit el nom d'un dels nens de Kudielela. El Taller Solidari que havíem de fer era crear amb les peces de colors un braçalet amb algun missatge. Alguns de nosaltres hem fet braçalets de l'Arc de Sant Martí, la bandera d'Angola, els colors del Barça... hem posat els braçalets dins de cada sobre i els hem escrit un missatge.  Després, a la pantalla digital, hem pogut veure les fotografies dels nens de Kudielela i així hem pogut saber a qui aniria destinat el nostre braçalet. Quan hem acabat el Taller Solidari ens hem pogut fer braçalets, anells i collarets per a nosaltres. Ens ha agradat molt fer aquest taller i esperem que els nens de Kudielela els agradi el nostre regal. Aquests braçalets els portaran els voluntaris de l'ONG Mans Mercedàries aques

Teatre ApS 1r d'ESO: MARIONA LA CASTANYERA 2017

Avui, 31 d'octubre, els alumnes de Teatre de 1r d'ESO hem representat l'obra "Mariona la Castanyera" per celebrar la Castanyada a l'escola. A les 9 h del matí, hem començat la primera representació... hem fet un total de 5 obres de teatre per a tots els alumnes d'Educació Infantil, Educació Primària i 1r d'ESO. Durant tot el matí, han vingut també convidades les nostres famílies a veure la nostra obra. Aquest any hem volgut acabar les nostres representacions de "Mariona la Castanyera" convidant a cantar i ballar el nostre públic amb la cançó de "La Castanyera", des dels més petits als més grans. Ens ho hem passat molt bé fent l'obra... però encara no hem acabat les nostres representacions. El proper divendres 3 de novembre, tornarem a interpretar "Mariona la Castanyera" a la Residència d'Avis de Sant Joan de Déu per compartir amb tots ells, castanyes, moniatos i panellets. Ahhh! I a la