Passa al contingut principal

Apadrinament lector P5 - 3r ESO


Àlbum de fotos


Els alumnes de 3r d'ESO continuem amb l'ApS....i avui hem començat l'Apadrinament Lector amb els nens i nenes de P/5.


Aquest matí els alumnes de 3r d'ESO, convertits en padrins i padrines de lectura,  hem anat a les classes de P/5 on ens esperaven els nostres fillols i filloles, per poder-nos conèixer i poder començar la nostra tasca lectora.


3rB ESO hem apadrinat P/5A, i 3rA ESO hem apadrinat P/5 B.


Totes les nenes i nens ens esperaven a les classes amb molta il·lusió i les tutores de P/5, la Montse Esteve i la Cira Gómez, ens anaven cridant pels nostres noms i ens anaven presentant....els més petits els feia molta gràcia de saber que nosaltres els ajudaríem a aprendre a llegir...i la veritat és que nosaltres estem molt emocionats de poder-ho fer.


Ens hem pogut fer fotografies els padrins i padrines amb les filloles i fillols i també hem sortit al pati per poder fer-nos una fotografia tots junts.


Després hem tornat a la classe i ha començat la nostra tasca...ha començat l'Apadrinament Lector. Cadascuns dels alumnes de P/5 tenia un llibret-dossier elaborat per les seves tutores amb fitxes didàctiques per aprendre a llegir i relacionar.


De sobte s'ha fet un gran silenci a les classes i solament se sentien les veuetes de les nenes i nens de P/5 repetint sons i paraules...ha estat increïble amb quin interès ho feien tots i totes.


Quan ha acabat la sessió ens hem abraçat...ens hem acomiadat fins la propera setmana.


Quan hem tornat a la classe hem fet la primera valoració...i tots hem coincidit ...que ser professor dels més petits és molt difícil....perquè ho estan aprenent tot per primera vegada....i ensenyar aquests coneixements costa molt.

Ens ha agradat moltíssim de fer de Padrins i Padrines amb la lectura...i hem pogut observar que n'hi ha de molt decidits, de molt juganers, de molt tímids...però que tots...tots.... estaven molt contents que fóssim els seus padrins i padrines.

ENTRE  TOTS  TRANSFORMEM  L'ESCOLA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Donatiu 3r ESO per a la MARATÓ de TV3

  Avui, 15 de gener, els alumnes de 3r d'ESO, hem fet el nostre donatiu per a la Marató de TV3. Els alumnes de 3r d'ESO vam fer la nostra venda de coques, galetes i madalenes de Nadal el dia 16 de desembre a la Fira de Santa llúcia del Barri de Rosanes, per recollir fons per al nostre viatge d'estudis a Irlanda. I entre tots vam decidir que una part dels nostres guanys aniria per a la Marató de TV3, perquè considerem que és molt important col·laborar amb la investigació sobre el càncer. MOLTES GRÀCIES A TOTHOM ! Des de l'Escola volem felicitar els nostres alumnes per la seva iniciativa solidària.

Teatre ApS 2n d'ESO: ELS PASTORETS

El dia 22 de desembre de 2016, els alumnes de Teatre ApS de 2n d'ESO vam representar l'obra ELS PASTORETS a la nostra escola i també vam cantar Nadales per celebrar el Nadal. Amb tots els nostres decorats i vestuari, vam anar a representar els Pastorets i cantar les nostres cançons de Nadal a la Residència d'avis de Sant Joan de Déu i al Centre Neuropsiquiàtric del Sagrat Cor. Vam voler compartir amb tots ells un esmorçar de Nadal i els vam repartir regals. Àlbum de fotos escola Àlbum de fotos avis i Sagrat Cor

Els alumnes de P5 i 3r d'ESO hem rebut els certificats ApS

Àlbum de fotos Aquest matí, la Montse Font, directora de l'escola, ens ha lliurat els certificats d'ApS a tots els alumnes de P5 i de 3r d'ESO. Com tots sabeu, durant aquest curs, els alumnes de 3r d'ESO hem fet l'apadrinament lector amb els alumnes de P5. Junts hem treballat la lectura, el dibuix i hem fet un dossier de fitxes que havien preparat la Montse i la Cira, les tutores de P5. Al mateix temps, dos alumnes del curs de 3r d'ESO, la Míriam i el Jordi han fet l'ApS en el programa "Anem per feina", el Jordi ajudant en treball administratiu i la Míriam ajudant els alumnes de 2n de primària  que han anat a piscina. Durant tot el curs tothom hem vist com els alumnes de P5 milloraven moltíssim la seva lectura, però sobretot ens hem fet amics. Avui ens han lliurat a cadascun de nosaltres, alumnes de P5 i de 3r d'ESO els certificat que demostra que hem treballat plegats, amb esforç i alegria. Després del lliurament de