Passa al contingut principal

Apadrinament lector P5 - 3r ESO


Àlbum de fotos


Els alumnes de 3r d'ESO continuem amb l'ApS....i avui hem començat l'Apadrinament Lector amb els nens i nenes de P/5.


Aquest matí els alumnes de 3r d'ESO, convertits en padrins i padrines de lectura,  hem anat a les classes de P/5 on ens esperaven els nostres fillols i filloles, per poder-nos conèixer i poder començar la nostra tasca lectora.


3rB ESO hem apadrinat P/5A, i 3rA ESO hem apadrinat P/5 B.


Totes les nenes i nens ens esperaven a les classes amb molta il·lusió i les tutores de P/5, la Montse Esteve i la Cira Gómez, ens anaven cridant pels nostres noms i ens anaven presentant....els més petits els feia molta gràcia de saber que nosaltres els ajudaríem a aprendre a llegir...i la veritat és que nosaltres estem molt emocionats de poder-ho fer.


Ens hem pogut fer fotografies els padrins i padrines amb les filloles i fillols i també hem sortit al pati per poder fer-nos una fotografia tots junts.


Després hem tornat a la classe i ha començat la nostra tasca...ha començat l'Apadrinament Lector. Cadascuns dels alumnes de P/5 tenia un llibret-dossier elaborat per les seves tutores amb fitxes didàctiques per aprendre a llegir i relacionar.


De sobte s'ha fet un gran silenci a les classes i solament se sentien les veuetes de les nenes i nens de P/5 repetint sons i paraules...ha estat increïble amb quin interès ho feien tots i totes.


Quan ha acabat la sessió ens hem abraçat...ens hem acomiadat fins la propera setmana.


Quan hem tornat a la classe hem fet la primera valoració...i tots hem coincidit ...que ser professor dels més petits és molt difícil....perquè ho estan aprenent tot per primera vegada....i ensenyar aquests coneixements costa molt.

Ens ha agradat moltíssim de fer de Padrins i Padrines amb la lectura...i hem pogut observar que n'hi ha de molt decidits, de molt juganers, de molt tímids...però que tots...tots.... estaven molt contents que fóssim els seus padrins i padrines.

ENTRE  TOTS  TRANSFORMEM  L'ESCOLA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Donatiu 3r ESO per a la MARATÓ de TV3

  Avui, 15 de gener, els alumnes de 3r d'ESO, hem fet el nostre donatiu per a la Marató de TV3. Els alumnes de 3r d'ESO vam fer la nostra venda de coques, galetes i madalenes de Nadal el dia 16 de desembre a la Fira de Santa llúcia del Barri de Rosanes, per recollir fons per al nostre viatge d'estudis a Irlanda. I entre tots vam decidir que una part dels nostres guanys aniria per a la Marató de TV3, perquè considerem que és molt important col·laborar amb la investigació sobre el càncer. MOLTES GRÀCIES A TOTHOM ! Des de l'Escola volem felicitar els nostres alumnes per la seva iniciativa solidària.

Els alumnes de P5 i 3r d'ESO hem rebut els certificats ApS

Àlbum de fotos Aquest matí, la Montse Font, directora de l'escola, ens ha lliurat els certificats d'ApS a tots els alumnes de P5 i de 3r d'ESO. Com tots sabeu, durant aquest curs, els alumnes de 3r d'ESO hem fet l'apadrinament lector amb els alumnes de P5. Junts hem treballat la lectura, el dibuix i hem fet un dossier de fitxes que havien preparat la Montse i la Cira, les tutores de P5. Al mateix temps, dos alumnes del curs de 3r d'ESO, la Míriam i el Jordi han fet l'ApS en el programa "Anem per feina", el Jordi ajudant en treball administratiu i la Míriam ajudant els alumnes de 2n de primària  que han anat a piscina. Durant tot el curs tothom hem vist com els alumnes de P5 milloraven moltíssim la seva lectura, però sobretot ens hem fet amics. Avui ens han lliurat a cadascun de nosaltres, alumnes de P5 i de 3r d'ESO els certificat que demostra que hem treballat plegats, amb esforç i alegria. Després del lliurament de

Els alumnes de P5 i 3r d'ESO ja estem acabant l'Apadrinament Lector

Àlbum de fotos Els alumnes de 3r d'ESO hem ajudat durant aquest curs als alumnes de P5 a l'aprenentatge de la lectura, i ara que quasi bé s'acaba el curs, estem molt contents d'haver fet aquesta activitat amb els més petits de la nostra escola. Cada vegada que baixaem a la classe de P5, els nostres fillols i filloles ens esperen i ens reben amb molta il·lusió, i ara, després d'haver passat tot aquest temps amb ells, podem dir amb molta satisfcció que hem format una gran família de lectors. Hem après molt de les nenes i els nens de P5, amb ells em après a ser pacients, hem après a ser constants, a no desanimar-nos davant de les dificultats del primer moment. Durant aquestes sessions d'Apadrinament Lector els nens i nenes han seguit les fitxes de lectura i escriptura que les seves tutores havien preparat. N'hi ha molts que estan a punt d'acabar aquestes fitxes, n'hi ha uns quants que ja les han acabat i han començat a llegi